Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Om oss

Pineca.se är en pålitlig onlineleverantör av prefabricerade träbyggnader - semesterhus, hobbyrum, utomhusbastur och garage. Vi är den svenska filialen av Pineca-varumärket, verksamma i 7 andra europeiska marknader: Storbritannien, Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien, Portugal och Nederländerna. Sedan vår launch 2011 har vi levererat tiotusentals prefabricerade byggnader över hela kontinenten.

Pineca.se levererar prefabricerade byggsatser i trä av högsta kvalitet för kunder som önskar bygga ett fritidshus, attefallshus, friggebod, garage, carport eller utomhusbastu. Våra produkter är enkla att montera och passar bra till att bli personliga DIY-projekt!

Vårt sortiment sträcker sig från de allra minsta redskapsbodarna till 5-rums tvåvåningshus. Vi erbjuder också olika tillval och monteringstjänster. Som våra kundundersökningar visar väljs ofta prefabricerade trähus på grund av deras miljövänlighet, träestetik samt deras simpla montering. En av våra huvudsakliga konkurrensfördelar är förmågan att erbjuda skräddarsydda projekt för varje produktkategori i vårt sortiment.

Vår största styrka och en viktig del av vår relation med kunder är vårt yttersta fokus på varje kunds specifika behov, att tillhandahålla vänlig och professionell rådgivning samt skapa en lagandan i varje steg. Processen att köpa ett trähus eller attefallshus online kan vara ganska svår på grund av den stora mängden information, alla olika alternativ och tekniska egenskaper som måste beaktas. Vårt mål är att göra kundresan så enkel och problemfri som möjligt genom att vara din personliga guide genom hela trähusprojektet – från design till montering.

Funderar du på att bo i ett trähus? Behöver du ett andra boende, gästhus eller kontor i din trädgård? Besök vår hemsida, ring oss eller skicka en förfrågan. Vi hjälper dig gärna med ditt drömhusprojekt.

Ring oss på +46812112929 eller skriv till oss på [email protected]!