Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Fritidshus 30 kvm

Litet fritidshus, med 30-35 m2 invändig yta, erbjuder en kompakt fristad för en ensamstående person eller ett par. De klassiska och mer moderna fritidshus 30 kvm gör att varje person kan hitta ett fritidshus tilltalar dem. Utforska många

... Läs mer

möjligheter - alla dessa förtjusande strukturer är värda att överväga! Eller dela din vision med oss ​​och skapa din egen skräddarsydda modell.

Läs mindre

JUNIREA
Spara upp till 166 582,00 kr
Erbjudandet gäller till 20 juni

avp.common.category_banner_img
Begränsa ditt val med något av följande:
Trots sitt kompakta yttre är den förvånansvärt rymlig inuti och rymmer alla nödvändigheter – detta PREMIUM moderna attefallshus snabbt att bli dagens höjdpunkt. Lämpar sig perfekt som ett avlägset kontorsutrymme, studio för din hobby eller ett gym, vilket möjliggör för dig att arbeta, träna eller utföra alla aktiviteter mer effektivt och produktivt. För din yttersta bekvämlighet finns även en isolerad version av denna modell tillgänglig.

Specialpris: 135 756,00 kr

Vanligt pris: 146 625,00 kr
-10 869,00 kr
Stora fönster, dubbeldörrar, ett snyggt och estetiskt tilltalande utseende och mycket mer finner du i DIANA - ett modernt attefallshus som får dig att titta två gånger. Du kan gå genom någon av de 4 ingångarna som leder till antingen vardagsrummet, sovrummet eller badrumsområdet. Utrymmena är multifunktionella, och denna modell är även vänlig när det gäller bygglov. Glöm inte att ta en titt på ett särskilt spännande tillval – lusthuset som skulle göra denna modell och din trädgård unik.
  • Finns tillgänglig med platt tak
  • 1 sovrum och ett rymligt vardagsrum
  • Effektiv termisk isolering

Specialpris: 213 214,00 kr

Vanligt pris: 231 654,00 kr
-18 440,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Stora fönster, dubbeldörrar, ett snyggt och estetiskt tilltalande utseende och mycket mer finner du i DIANA - ett modernt attefallshus som får dig att titta två gånger. Du kan gå genom någon av de 5 ingångarna som leder till antingen vardagsrummet, sovrummet eller badrumsområdet. Utrymmena är multifunktionella, och denna modell är även vänlig när det gäller bygglov. Glöm inte att ta en titt på ett särskilt spännande tillval – lusthuset som skulle göra denna modell och din trädgård unik.
  • Finns tillgänglig med platt tak
  • 1 sovrum och ett rymligt vardagsrum
  • Effektiv termisk isolering

Specialpris: 208 568,00 kr

Vanligt pris: 226 621,00 kr
-18 053,00 kr
Ett mysigt och stilfullt PREMIUM attefallshus fungerar utmärkt som grund för att skapa ett härligt kontor, verkstad, hemmagym eller konststudio. Tack vare dess stora fönster och dörrar som reser sig nästan från golv till tak, är detta attefallshus ovanligt ljust och modernt och erbjuder en vacker utsikt utomhus.
  • Funktionellt och trivsamt
  • Separat sovutrymme
  • PVC-fönster och dörrar

Specialpris: 226 847,00 kr

Vanligt pris: 248 386,00 kr
-21 539,00 kr
Den klassiska DIANA-modellen bör vara av intresse för dig som söker ett bekvämt men ändå praktiskt utrymme för din familj att bo i, vare sig det gäller de äldre eller de yngre familjemedlemmarna. Strukturen är imponerande och alla är välkomna under det dubbel lutande taket. DIANA erbjuder också ett 16 m² stort vardagsrum med plats för ett pentry, perfekt för avkoppling och spännande samtal, samt ett sovrum precis intill. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell tillgänglig.

Specialpris: 165 336,00 kr

Vanligt pris: 178 297,00 kr
-12 961,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss