Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Fritidshus 30 kvm

Litet fritidshus, med 30-35 m2 invändig yta, erbjuder en kompakt fristad för en ensamstående person eller ett par. De klassiska och mer moderna fritidshus 30 kvm gör att varje person kan hitta ett fritidshus tilltalar dem. Utforska många

... Läs mer

möjligheter - alla dessa förtjusande strukturer är värda att överväga! Eller dela din vision med oss ​​och skapa din egen skräddarsydda modell.

Läs mindre

VINTERREA
Spara upp till 228 710,00 kr

avp.common.category_banner_img
Begränsa ditt val med något av följande:
Ett mysigt och stilfullt PREMIUM attefallshus fungerar utmärkt som grund för att skapa ett härligt kontor, verkstad, hemmagym eller konststudio. Tack vare dess stora fönster och dörrar som reser sig nästan från golv till tak, är detta attefallshus ovanligt ljust och modernt och erbjuder en vacker utsikt utomhus. För din yttersta bekvämlighet finns även en isolerad version av denna modell tillgänglig.

Specialpris: 115 621,00 kr

Vanligt pris: 132 482,00 kr
-16 861,00 kr
Trots sitt kompakta yttre är den förvånansvärt rymlig inuti och rymmer alla nödvändigheter – detta PREMIUM moderna attefallshus snabbt att bli dagens höjdpunkt. Lämpar sig perfekt som ett avlägset kontorsutrymme, studio för din hobby eller ett gym, vilket möjliggör för dig att arbeta, träna eller utföra alla aktiviteter mer effektivt och produktivt. För din yttersta bekvämlighet finns även en isolerad version av denna modell tillgänglig.

Specialpris: 128 038,00 kr

Vanligt pris: 146 625,00 kr
-18 587,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Den klassiska DIANA-modellen bör vara av intresse för dig som söker ett bekvämt men ändå praktiskt utrymme för din familj att bo i, vare sig det gäller de äldre eller de yngre familjemedlemmarna. Strukturen är imponerande och alla är välkomna under masardtaket. DIANA erbjuder också ett 16 m² stort vardagsrum med plats för ett pentry, perfekt för avkoppling och spännande samtal, samt ett sovrum precis intill.
  • Horisontal träpanel
  • 1 sovrum & ett rymligt vardagsrum
  • Effektiv termisk isolering

Specialpris: 215 725,00 kr

Vanligt pris: 245 690,00 kr
-29 965,00 kr
Stora fönster, dubbeldörrar, ett snyggt och estetiskt tilltalande utseende och mycket mer finner du i DIANA - ett modernt attefallshus som får dig att titta två gånger. Du kan gå genom någon av de 4 ingångarna som leder till antingen vardagsrummet, sovrummet eller badrumsområdet. Utrymmena är multifunktionella, och denna modell är även vänlig när det gäller bygglov. Glöm inte att ta en titt på ett särskilt spännande tillval – lusthuset som skulle göra denna modell och din trädgård unik.
  • Finns tillgänglig med platt tak
  • 1 sovrum och ett rymligt vardagsrum
  • Effektiv termisk isolering

Specialpris: 203 377,00 kr

Vanligt pris: 231 654,00 kr
-28 277,00 kr
Stora fönster, dubbeldörrar, ett snyggt och estetiskt tilltalande utseende och mycket mer finner du i DIANA - ett modernt attefallshus som får dig att titta två gånger. Du kan gå genom någon av de 5 ingångarna som leder till antingen vardagsrummet, sovrummet eller badrumsområdet. Utrymmena är multifunktionella, och denna modell är även vänlig när det gäller bygglov. Glöm inte att ta en titt på ett särskilt spännande tillval – lusthuset som skulle göra denna modell och din trädgård unik.
  • Finns tillgänglig med platt tak
  • 1 sovrum och ett rymligt vardagsrum
  • Effektiv termisk isolering

Specialpris: 198 967,00 kr

Vanligt pris: 226 621,00 kr
-27 654,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss