Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Friggebodar

En av dessa eleganta och funktionella friggebodarna kan bli ett särskilt värdefullt tillskott till din fastighet och ge dig exakt de... Läs mer egenskaper och det utrymme som behövs för att öka ditt välbefinnande. Oavsett om du ska använda den som förråd, garage, gäststuga eller bastu kan du, om alla regler är uppfyllda, bygga den utan bygglov! Upptäck kraven och de fantastiska alternativen för friggebodar till salu nedan. Läs mindre

SOMMARREA
Spara upp till 23 380,00 kr
Erbjudandet gäller till den 29 juli

avp.common.category_banner_img
Begränsa ditt val med något av följande:
BENINGTON är tillverkad av 34 mm tjock senvuxen gran som ger naturlig isolering året runt. Denna stuga kan vara en mysig plats för dig att spendera din tid på med att göra de saker du älskar, eller så kan den fungera som ett elegant förvaringsutrymme för dina tillhörigheter och verktyg.
 • Tillverkad av senvuxet barrträdsvirke
 • Förstärkt takkonstruktion
 • 19 - 20 mm golvbrädor ingår

Specialpris: 42 376,00 kr

Vanligt pris: 48 832,00 kr
-6 456,00 kr
PETER är en estetiskt tilltalande klassisk friggebod som har sadeltak och snygga dubbeldörrar med spröjsade fönster. Friggeboden kan bli ett utmärkt och praktiskt tillskott till din trädgård! Denna multifunktionella struktur kan användas som ett vardagsrum eller en förvaringsbyggnad, eller en kombination av båda! En kompakt och funktionell design överbelastar inte ditt utrymme, men tillför ändå tillräckligt med utrymme för att bli en plats för avkoppling eller ett förvaringsutrymme.
 • Perfekt för lounging eller förvaring
 • Praktiska dubbeldörrar
 • Snyggt taköverhäng

Specialpris: 35 342,00 kr

Vanligt pris: 38 326,00 kr
-2 984,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
PETER är en estetiskt tilltalande klassisk friggebod som har sadeltak och snygga dubbeldörrar med spröjsade fönster. Friggeboden kan bli ett utmärkt och praktiskt tillskott till din trädgård! Denna multifunktionella struktur kan användas som ett vardagsrum eller en förvaringsbyggnad, eller en kombination av båda! En kompakt och funktionell design överbelastar inte ditt utrymme, men tillför ändå tillräckligt med utrymme för att bli en plats för avkoppling eller ett förvaringsutrymme.
 • Perfekt för lounging eller förvaring
 • Praktiska dubbeldörrar
 • Snyggt taköverhäng

Specialpris: 30 418,00 kr

Vanligt pris: 33 006,00 kr
-2 588,00 kr
Friggeboden WISSOUS är en mysig och avkopplande fristad som erbjuder en enastående balans mellan inom- och utomhusutrymme. Stora spröjsade fönster och dubbla entrédörrar säkerställer gott om naturligt ljusinsläpp, medan ett elegant taköverhäng ger en välbehövlig och skuggig plats att placera en loungestol eller ett matbord under.

 • Kompakt, mysig och ljus
 • Klassisk form & design

Specialpris: 46 596,00 kr

Vanligt pris: 53 649,00 kr
-7 053,00 kr
Vilken snygg och estetiskt tilltalande trästruktur! Om du letar efter en friggebod för det bakre hörnet av din trädgård som kan användas som ett loungeområde eller ett förråd, kan denna friggebod bli din bästa vän. Friggeboden OLYMP passar bra även på mindre tomter och ger dig en vacker avkopplingsplats i din trädgård.
 • Superb lounging plats
 • Kompakt och mysig

Specialpris: 43 079,00 kr

Vanligt pris: 49 635,00 kr
-6 556,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Inspirerad av traditionella brittiska arkitektoniska detaljer är vår friggebod CLOCKHOUSE en elegant representation av tidlös träestetik och ytterst funktionell komfort. Denna rymliga friggebod, som garanterar ett naturligt ljusinsläpp på grund av dess enorma fönster och dörrar som omger byggnadens framsida, kan vara ett perfekt val för att skapa ett loungeutrymme eller en mysig plats i din trädgård att samlas på med din familj och vänner.
 • Rymlig och ljus
 • Snyggt taköverhäng

Specialpris: 45 892,00 kr

Vanligt pris: 52 846,00 kr
-6 954,00 kr
Friggeboden ADAM är ett utmärkt alternativ för alla som söker en ljus, modern stuga för förvaring. Välj själv - du kan lagra dina trädgårdsredskap, träningsutrustning eller något annat som samlar damm i ditt hus. Varför inte ta tillfället i akt att piffa upp din trädgård med en klassisk friggebod?
 • Säkra dubbeldörrar
 • 19 - 20 mm golvbrädor ingår
 • Kompakt storlek

Specialpris: 33 935,00 kr

Vanligt pris: 36 806,00 kr
-2 871,00 kr

Har du alltid önskat dig ett personligt utrymme där du kan lämna alla bekymmer bakom dig och bara njuta av din dag? En av våra senaste friggebodsmodeller EMMY, som finns i 3 olika storlekar  (12 m², 20 m², 25 m²), kommer att göra varje ögonblick du spenderar där till en extraordinär. Oavsett om du bestämmer dig för att göra det till din vardagsrumsförlängning, ett bekvämt hemma-gym eller privat kontor, kommer denna vackra trästruktur att tjäna dig väl. För din yttersta bekvämlighet  finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 57 263,00 kr

Vanligt pris: 61 830,00 kr
-4 567,00 kr
Låt dig bli exhalterad eftersom detta nya tillskott till din trädgård helt kan förändra din livsstil och komfortnivå! Denna unika modell från vår moderna friggebodskollektion har ett asymmetriskt tak, modern beklädnad och en distinkt modern touch. Friggeboden TONIA, finns tillgängligt i 3 olika storlekar (12 m², 20 m², 25 m²)

) och ger dig välbehövligt utrymme för att ta din avkoppling till nya höjder. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 58 203,00 kr

Vanligt pris: 62 824,00 kr
-4 621,00 kr
Belöna dig själv med ett elegant personligt utrymme, som ger dig största möjliga lugn och stillsamhet för alla aktiviteter du vill avnjuta. Gör det till ditt privata arbetsutrymme, trädgårdsgym, en plats att fundera över dagen med en kopp varm dryck eller något annat som faller dig i smaken. EVELIN är en vacker trästruktur som erbjuder dig en plats där du kan fokusera, ägna tid åt dig själv och ta din dag till en ny nivå. För din yttersta bekvämlighet finns också  en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 60 448,00 kr

Vanligt pris: 65 232,00 kr
-4 784,00 kr
Denna PREMIUM friggebod kombinerar utmärkt funktionalitet och vacker modern stil, som alla mindre modeller i detta sortiment. Om du letar efter en mycket prisvärd lösning, som inte kommer att överbelasta din trädgård och ge dig extra plats för att arbeta eller utföra din hobby, kan det här vara en bra modell.
 • Massor av naturligt ljus
 • Tillverkad av senvuvxet barrträdsvirke
 • Värmeisolerad

Specialpris: 101 344,00 kr

Vanligt pris: 111 197,00 kr
-9 853,00 kr
En privat arbetsyta precis intill din huvudbostad kan hjälpa dig att slutföra dina uppgifter i bekvämlighet. Gå in genom dubbeldörrarna och förundras över den polerade träfinishen och dess rena linjer. Denna kompakta friggebod tar bara upp 4 m² av din trädgård, men det kommer utan tvekan att skapa en ny nivå av sofistikering. Dessutom ser de stora fönstren och det öppna utrymmet inspirerande och inbjudande ut - du kommer med all säkerhet att vilja spendera mycket tid här! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 43 816,00 kr

Vanligt pris: 44 698,00 kr
-882,00 kr
En privat arbetsyta precis intill din huvudbostad kan hjälpa dig att slutföra dina uppgifter i bekvämlighet. Gå in genom dubbeldörrarna och förundras över den polerade träfinishen och dess rena linjer. Denna kompakta friggebod tar bara upp 6 m² av din trädgård, men det kommer utan tvekan att skapa en ny nivå av sofistikering. Dessutom ser de stora fönstren och det öppna utrymmet inspirerande och inbjudande ut, och det minimalistiska utseendet kompletteras med ett modernt platt tak.
 • Effektiv värmeisolering
 • Kompakt, passar alla trädgårdar
 • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 89 833,00 kr

Vanligt pris: 98 536,00 kr
-8 703,00 kr
En privat arbetsyta precis intill din huvudbostad kan hjälpa dig att slutföra dina uppgifter i bekvämlighet. Gå in genom dubbeldörrarna och förundras över den polerade träfinishen och dess rena linjer. Denna kompakta trädgårdskontorskonstruktion tar bara upp 9 m² av din trädgård, men det kommer utan tvekan att skapa en ny nivå av sofistikering. Dessutom kommer du att kunna möblera den genom att placera ut ett skrivbord, några stolar, ett par bokhyllor med mera. Golv- till tak fönstren tar upp det mesta av fasaden och en stor del av den anslutande väggen. Det betyder att du kommer att kunna spendera dina raster med att titta ut och vila ögonen, vilket kommer att inspirera och ge dig energi under hela arbetsdagen!
 • Effektiv värmeisolering
 • Kompakt, passar alla trädgårdar
 • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 105 534,00 kr

Vanligt pris: 115 634,00 kr
-10 100,00 kr
Om du vill skaffa en friggebod till din trädgård, bör den här kompakta modellen vara en av de bästa alternativen att överväga. Den har elegant vertikal fasadbeklädnad, tar bara upp 4 m² utrymme och har en slät yta som accentueras av det moderna platta taket. Du kommer att upptäcka att glasdörren och fönstret bredvid den erbjuder enkel åtkomst och en fantastisk utsikt, men det finns också ett extra fönster i hörnet, som tillför ännu mer ljus under dagen. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 43 776,00 kr

Vanligt pris: 44 656,00 kr
-880,00 kr
Friggeboden WISSOUS är en mysig och avkopplande fristad som erbjuder en enastående balans mellan inomhus- och utomhusutrymme. Stora spröjsade fönster och dubbla entrédörrar säkerställer gott om naturligt ljus, medan ett elegant taköverhäng ger en välbehövlig och skuggig plats att placera en loungestol eller ett matbord under.
 • Kompakt, mysig och ljus
 • Klassisk form & design

Specialpris: 36 045,00 kr

Vanligt pris: 39 085,00 kr
-3 040,00 kr
Vår skönhet i klassisk stil – friggeboden LILLE – förtjänar verkligen din uppmärksamhet! På grund av sin kompakta form och värdefulla designfunktioner lockar denna modell vanligtvis kunder som uppskattar enkelhet och klassisk träestetik. Denna härliga friggebod kan fungera som en funktionell förvaringslösning, men också förvandlas till ditt hemmakontor eller loungeområde där ni kan koppla av.
 • Massor av naturligt ljus inuti
 • Söt, minimalistisk och mysig
 • Version med sadeltak tillgängligt

Specialpris: 36 749,00 kr

Vanligt pris: 39 845,00 kr
-3 096,00 kr
Den enkla, kompakta och eleganta friggeboden DREUX ger tillräckligt med utrymme för att säkert förvara all din trädgårdsutrustning, pyssla med din hobby eller skapa ett härligt solljusfyllt utrymme i trädgården där man helt enkelt kan vila, ha det mysigt och koppla av. Robusthet och enkel konstruktion gör denna friggebod i traditionell stil till en uppskattad arkitektonisk skatt, som är mycket uppskattad av många.

Specialpris: 43 079,00 kr

Vanligt pris: 49 635,00 kr
-6 556,00 kr
Vår kompakta, budgetvänliga och mycket praktiska friggebod KIM, med exklusiv design, originalform, stora fönster och entrédörrar, kan vara ett utmärkt val för dem som effektivt vill kombinera funktionalitet och stil. Friggebodens invändiga planlösning är bekvämt uppdelad i två delar med separata ingångar, så att du kan använda huvudutrymmet för avkoppling och dra nytta av ett funktionellt förråd i din närhet.
 • Ljus interiör
 • Ett tillhörande förråd
 • Perfekt för lounging och förvaring

Specialpris: 59 297,00 kr

Vanligt pris: 64 085,00 kr
-4 788,00 kr
Den enkla, kompakta och eleganta friggeboden DREUX ger tillräckligt med utrymme för att säkert förvara all din trädgårdsutrustning, pyssla med din hobby eller skapa ett härligt solljusfyllt utrymme i trädgården där man helt enkelt kan vila, ha det mysigt och koppla av. Robusthet och enkel konstruktion gör denna friggebod i traditionell stil till en uppskattad arkitektonisk skatt, som är mycket uppskattad av många.

Specialpris: 42 235,00 kr

Vanligt pris: 48 671,00 kr
-6 436,00 kr
Vår skönhet i klassisk stil – friggeboden LILLE – förtjänar verkligen din uppmärksamhet! På grund av sin kompakta form och värdefulla designfunktioner lockar denna modell vanligtvis kunder som uppskattar enkelhet och klassisk träestetik. Denna härliga friggebod kan fungera som en funktionell förvaringslösning, men också förvandlas till ditt hemmakontor eller loungeområde där ni kan koppla av.
 • Massor av naturligt ljus inuti
 • Söt, minimalistisk och mysig
 • Version med platt tak tillgängligt

Specialpris: 40 265,00 kr

Vanligt pris: 43 645,00 kr
-3 380,00 kr
RENNES är den mest prisvärda friggeboden i vårt sortiment. Du kan inte göra en bättre affär någon annanstans. Det kan fungera som ett verktygsförvaringsutrymme, litet kontor eller till och med ett lekhus för barnen. Den är tillverkad av tät och robust senvuxen gran och tack vare sina robusta 34 mm tjocka väggar kan den bekvämt användas både sommar och vinter för vilket ändamål du än väljer.
 • Tillverkad av senvuxet barrträdsvirke
 • Förstärkt takkonstruktion
 • 19 - 20 mm golvbrädor ingår

Specialpris: 36 045,00 kr

Vanligt pris: 39 085,00 kr
-3 040,00 kr
Om du vill fixa en friggebod till din trädgård, bör den här kompakta modellen vara ett av de bästa alternativen att överväga. Den har elegant vertikal fasadbeklädnad, tar bara upp 6 m² utrymme och har en slät yta som accentueras av det moderna platta taket. Du kommer att upptäcka att den dubbla entrédörren och fönstret bredvid den erbjuder enkel åtkomst och en fantastisk utsikt, men det finns också ett extra fönster i hörnet, som ger ännu mer ljus på dagen. För din största bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 53 091,00 kr

Vanligt pris: 57 507,00 kr
-4 416,00 kr
Om du vill skaffa en friggebod till din trädgård, bör den här kompakta modellen vara ett av de bästa alternativen att överväga. Den har elegant vertikal fasadbeklädnad, tar bara upp 9 m² utrymme och har en slät yta som accentueras av det moderna platta taket. Dessutom har mer än hälften av modellens omkrets någon form av glasfönster – antingen från golv- till tak eller något mindre. Så om du vill uppskatta glädjen av soliga dagar i din friggebod, kommer ljuset definitivt att träffa dina bokhyllor här.
 • Effektiv värmeisolering
 • Kompakt, passar alla trädgårdar
 • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 109 109,00 kr

Vanligt pris: 119 638,00 kr
-10 529,00 kr
Vi har designat friggeboden POOLHOUSE för att omedelbart bli ditt perfekta loungeutrymme i trädgården. Dess kompakta och mysiga struktur ger en överraskande nivå av rymlighet på grund av dess golv- till tak fönster och dörrar, som täcker hela framsidan av boden. Kliv in, lämna ytterdörren öppen och njut av massor av frisk luft – din trädgårdsoas väntar på dig!
 • Ljus och mysig
 • Tvåglasfönster och dörrar

Specialpris: 43 079,00 kr

Vanligt pris: 49 635,00 kr
-6 556,00 kr
En kompakt och elegant friggebod med ett ladugårdstak. ORLANDO passar in på den minsta tomten och gör en stor skillnad för din trädgård. Denna eleganta struktur kan ge dig ett bekvämt verkstadsområde för att utföra din hobby, ett utrymme att koppla av och varva ner efter en lång dag med trädgårdsaktiviteter eller ett bekvämt förvaringsområde, så att du säkert kan förvara dina tillhörigheter.
 • Kompakt och mysig
 • Perfekt för förvaring eller verkstad

Specialpris: 39 843,00 kr

Vanligt pris: 40 605,00 kr
-762,00 kr
MALTA är en traditionell friggebod med söta detaljer och genomtänkt design. Den här modellen är perfekt för förvaring - du kan hålla dina trädgårdsartiklar, träningsutrustning och allt annat du vill ha enkel åtkomst till i den här boden. Fasaden har dubbeldörrar med glasfönster, taköverhäng och ett harmoniskt, symmetriskt utseende. MALTA tar endast upp 9 m² utrymme och använder det för att tillgodose dina behov.
 • Kompakt och praktisk
 • Perfekt för förvaring
 • Elegant platt tak

Specialpris: 31 122,00 kr

Vanligt pris: 33 766,00 kr
-2 644,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren, som nästan går från golv till tak, samtidigt som du känner hur spänningarna lämnar din kropp. Fasadbeklädnaden ger ytterligare ett lager, som bidrar till konstruktionens robusthet och isolering samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Det höga taket gör att värmen kan byggas upp och det senvuxna barrvirket kommer att se till att värmen stannar inne.

Specialpris: 44 540,00 kr

Vanligt pris: 64 690,00 kr
-20 150,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren, som nästan går från golv till tak, samtidigt som du känner spänningarna lämna din kropp. Fasadbeklädnaden lägger till ytterligare ett lager, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Altanen med tak skapar mer utrymme för att slappa och svalka dig efter bastun.
 • Modern vertikal fasadbeklädnad
 • Mysig altan med tak
 • Större versioner på 15 m² och 25 m² tillgängliga

Specialpris: 60 802,00 kr

Vanligt pris: 75 830,00 kr
-15 028,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren som nästan går från golv till tak samtidigt som du känner spänningarna lämna din kropp. Fasadeklädnaden ger ytterligare ett lager, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, plus skapar ett polerat, rent utseende. Det höga taket gör att värmen kan byggas upp, och det senvuxna barrvirket kommer att se till att värmen stannar inne.
 • Modern vertikal fasadbeklädnad
 • Mysig altan med tak
 • Större versioner på 15 m² och 25 m² tillgängliga

Specialpris: 47 585,00 kr

Vanligt pris: 70 965,00 kr
-23 380,00 kr
Njut av den charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren nästan från golv till tak samtidigt som du känner spänningen lämna din kropp. Fasadbeklädnaden lägger till ytterligare ett lager, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Det höga taket låter värmen byggas upp och du kan sätta dig på bänken och byta om innan du går in i värmen.

Specialpris: 63 574,00 kr

Vanligt pris: 75 588,00 kr
-12 014,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och umgås sedan med din familj och vänner på altanen med tak efteråt. Fasadbeklädnaden lägger till ytterligare ett lager till denna modell, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Det höga taket låter värmen byggas upp och du kan sätta dig på bänken och byta om antingen innan eller efter att du njutit av värmen.
 • Modern vertikal fasadbeklädnad
 • Ett omklädningsrum bredvid bastun
 • En 5 m² altan med tak

Specialpris: 77 459,00 kr

Vanligt pris: 93 397,00 kr
-15 938,00 kr
ELDA är en bastustuga som du kommer vilja använda för att varva ned, reflektera och fylla på dina batterier för en framtid som omedelbart kommer att se ljusare och mer lovande utför dig! Denna detaljerade struktur med ett vackert sadeltak är mysig och bekväm med 2 rader bänkar som du kan välja mellan. Modellen är kompakt och praktisk, vilket innebär att den kommer att komplettera din trädgård och lämna utrymme för trädgårdsarbete, skapa en loungedel och allt annat du har planerat.

Specialpris: 33 667,00 kr

Vanligt pris: 35 117,00 kr
-1 450,00 kr
ELDA är en bastustuga som du kommer vilja använda för att varva ned, reflektera och fylla på dina batterier för en framtid som omedelbart kommer att se ljusare och mer lovande ut för dig! Denna detaljerade struktur med ett vackert sadeltak är mysig och bekväm med 3 bänkrader som du kan välja mellan. Modellen är kompakt och praktisk, vilket innebär att den kommer att komplettera din trädgård och lämna utrymme för trädgårdsarbete, skapa en loungedel och allt annat som du har planerat.

Specialpris: 35 363,00 kr

Vanligt pris: 36 895,00 kr
-1 532,00 kr
ELDA är en bastustuga som du kommer vilja använda för att varva ned, reflektera och fylla på dina batterier för en framtid som omedelbart kommer att se ljusare och mer lovande ut för dig! Denna detaljerade struktur med ett vackert sadeltak är mysig och bekväm med 3 bänkrader som du kan välja mellan. Altanen med taköverhäng kompletterar designen av ELDA genom att skapa ytterligare ett utrymme att koppla av – ett som är uppfriskande och en fantastisk övergång från en del av ditt hem till en annan.

Specialpris: 38 576,00 kr

Vanligt pris: 40 264,00 kr
-1 688,00 kr
ELDA är en bastustuga som du kommer vilja använda för att varva ned, reflektera och fylla på dina batterier för en framtid som omedelbart kommer att se ljusare och mer lovande ut för dig! Denna detaljerade struktur med ett vackert sadeltak är mysig och bekväm och du kommer att kunna göra dig redo för bastun i omklädningsrummet som har ett par bänkar. Fönstren släpper också in ljuset – förbered dig på ljusare dagar med mer glädje!

Specialpris: 45 522,00 kr

Vanligt pris: 51 587,00 kr
-6 065,00 kr

Vårt TONIA-sortiment har precis blivit mycket mer spännande! Låt oss få presentera ett härligt enskilt utrymme där du kan arbeta ostört på distans, fördjupa dig i din hobbyverksamhet eller förvara dina tillhörigheter med stil – det är några expempel på ändamål du kan använda denna nya kompakta byggnad till. Med ett udda asymmetriskt tak är denna friggebod ett utmärkt val för dem som vill investera i sin produktivitet och komfort. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 37 854,00 kr

Vanligt pris: 38 622,00 kr
-768,00 kr

Vårt EMMY-sortiment har utökats med några kompakta produktversioner som vi värderar högt! Ta bara en titt på denna vackra struktur som kommer att glädja dina arkitektoniska smaklökar och ge dig en omedelbar boost av energi och produktivitet så fort du kliver in för att kunna utföra dina dagliga uppgifter. En altan, som finns tillgänglig som tillval för denna modell, kommer att ge ökad funktionalitet och samtidigt uppmuntra dig att spendera mer tid utomhus. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 40 784,00 kr

Vanligt pris: 41 607,00 kr
-823,00 kr
Om du letar efter en funktionell men ändå kompakt friggebod förtjänar EVELIN ditt övervägande. Denna moderna struktur har höga fönster som släpper in mycket naturligt ljus, ett platt tak med överhäng och vertikal fasadbeklädnad som ger en fin finish till designen. Du kan exempelvis skapa en privat arbetsplats eller ett loungeområde som kan förlängas utomhus förutsatt att du väljer en altan som tillval. I vilket fall som helst kommer denna friggebod att vara din att njuta av i fulla drag! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 40 784,00 kr

Vanligt pris: 41 607,00 kr
-823,00 kr

En av våra nya moderna skapelser PIA är en fantastisk struktur fylld med massor av potential. Planlösningen tillåter alla typer av användningsområden, exempelvis för att arbeta, koppla av eller förvara dina värdesaker. Designen är inte mindre inspirerande eftersom den har ett elegant sadeltak, takbelagd entré och dubbla dörrar för enklare förflyttning. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

 • Storleksalternativ: 3x2 m; 3x3 m
 • Fin design med takbelagd entré
 • Värmeisolerad version tillgänglig

Specialpris: 46 061,00 kr

Vanligt pris: 46 978,00 kr
-917,00 kr
Vårt TONIA-sortiment har precis blivit mycket mer spännande! Låt oss få presentera ett härligt enskilt utrymme där du kan arbeta ostört på distans, fördjupa dig i din hobbyverksamhet eller förvara dina tillhörigheter med stil – det är några expempel på ändamål du kan använda denna nya kompakta byggnad till. Med ett udda asymmetriskt tak är denna friggebod ett utmärkt val för dem som vill investera i sin produktivitet och komfort. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.
 • Kompakt och mysig
 • Storleksalternativ: 2x2 m; 3x2 m; 3x3 m
 • Värmeisolerad version tillgänglig

Specialpris: 44 282,00 kr

Vanligt pris: 45 156,00 kr
-874,00 kr

Vårt EMMY-sortiment har utökats med några kompakta produktversioner som vi värderar högt! Ta bara en titt på denna vackra struktur som kommer att glädja dina arkitektoniska smaklökar och ge dig en omedelbar boost av energi och produktivitet så fort du kliver in för att kunna utföra dina dagliga uppgifter. En altan, som finns tillgänglig som tillval för denna modell, kommer att ge ökad funktionalitet och samtidigt uppmuntra dig att spendera mer tid utomhus. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

 • Kompakt och mysig
 • Storleksalternativ: 2x2m; 3x2 m; 3x3 m
 • Värmeisolerad version tillgänglig

Specialpris: 48 271,00 kr

Vanligt pris: 49 227,00 kr
-956,00 kr
Om du letar efter en funktionell men ändå kompakt friggebod förtjänar EVELIN ditt övervägande. Denna moderna struktur har höga fönster som släpper in mycket naturligt ljus, ett platt tak med överhäng och vertikal fasadbeklädnad som ger en fin finish till designen. Du kan exempelvis skapa en privat arbetsplats eller ett loungeområde som kan förlängas utomhus förutsatt att du väljer en altan som tillval. I vilket fall som helst kommer denna friggebod att vara din att njuta av i fulla drag! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.
 • Kompakt och praktisk
 • Finns i 4 m² och 9 m²
 • Isolerad version tillgänglig

Specialpris: 48 646,00 kr

Vanligt pris: 49 607,00 kr
-961,00 kr

En av våra nya moderna skapelser PIA är en fantastisk struktur fylld med massor av potential. Planlösningen tillåter alla typer av användningsområden, exempelvis för att arbeta, koppla av eller förvara dina värdesaker. Designen är inte mindre inspirerande eftersom den har ett elegant sadeltak, takbelagd entré och dubbla dörrar för enklare förflyttning. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

 • Finns i 3x3 m
 • Fin design med takbelagd entré
 • Värmeisolerad version tillgänglig

Specialpris: 53 827,00 kr

Vanligt pris: 54 879,00 kr
-1 052,00 kr
Vårt TONIA-sortiment har precis blivit mycket mer spännande! Låt oss få presentera ett härligt enskilt utrymme där du kan arbeta ostört på distans, fördjupa dig i din hobbyverksamhet eller förvara dina tillhörigheter med stil – det är några expempel på ändamål du kan använda denna nya kompakta byggnad till. Med ett udda asymmetriskt tak är denna friggebod ett utmärkt val för dem som vill investera i sin produktivitet och komfort. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.
 • Kompakt och mysig
 • Storleksalternativ: 2x2 m; 3x2 m; 3x3 m
 • Värmeisolerad version tillgänglig

Specialpris: 52 641,00 kr

Vanligt pris: 53 658,00 kr
-1 017,00 kr

Vårt EMMY-sortiment har utökats med några kompakta produktversioner som vi värderar högt! Ta bara en titt på denna vackra struktur som kommer att glädja dina arkitektoniska smaklökar och ge dig en omedelbar boost av energi och produktivitet så fort du kliver in för att kunna utföra dina dagliga uppgifter. En altan, som finns tillgänglig som tillval för denna modell, kommer att ge ökad funktionalitet och samtidigt uppmuntra dig att spendera mer tid utomhus. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

 • Kompakt och mysig
 • Storleksalternativ: 2x2m; 3x2 m; 3x3 m
 • Värmeisolerad version tillgänglig

Specialpris: 56 943,00 kr

Vanligt pris: 58 056,00 kr
-1 113,00 kr
Om du letar efter en funktionell men ändå kompakt friggebod förtjänar EVELIN ditt övervägande. Denna moderna struktur har höga fönster som släpper in mycket naturligt ljus, ett platt tak med överhäng och vertikal fasadbeklädnad som ger en fin finish till designen. Du kan exempelvis skapa en privat arbetsplats eller ett loungeområde som kan förlängas utomhus förutsatt att du väljer en altan som tillval. I vilket fall som helst kommer denna friggebod att vara din att njuta av i fulla drag! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.
 • Kompakt och praktisk
 • Finns i 4 m² och 6 m²
 • Isolerad version tillgänglig

Specialpris: 57 068,00 kr

Vanligt pris: 58 164,00 kr
-1 096,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss