Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Attefallshus med förrådsdel

På Pineca erbjuder vi ett kurerat urval av attefallshus med förråd som gör att du effektivt kan använda hela utrymmet och ha en avsedd och sluten yta för säker förvaring. Dessa fantastiskt utformade byggnader kan bli mittpunkten för din

... Läs mer

trädgård och bjuda in dig att spendera mer tid på att göra det du tycker om och samtidigt hålla ordning i din trädgård. Glöm att ha diverse grejer som bara dräller - med vårt attefallshus med förråd finns ett behändigt förvaringsutrymme för din gräsklippare, cyklar, däck med mera!

Läs mindre

SOMMARREA
Spara upp till 28 332,00 kr
Erbjudandet gäller till den 29 juli

avp.common.category_banner_img
Begränsa ditt val med något av följande:
Attefallshuset CLARA med ett tillhörande förråd skulle fint kunna komplettera din trädgårdsmiljö och skapa mer ordning i din trädgård. En 5 m² stor förråd med separat ingång ger dig funktionellt utrymme för förvaring av dina verktyg, utrustning och annat. Dessutom kan huvudbyggnadens utrymme bli ett utmärkt loungerum för avkoppling där du trivsamt kan beundra din välskötta trädgård eller vilket annat syfte du än önskar.
  • Mysigt och funktionellt
  • 5 m² tillhörande förråd
  • Tvåglasfönster och dörrar

Specialpris: 76 460,00 kr

Vanligt pris: 87 785,00 kr
-11 325,00 kr
Det traditionella attefallshuset LEA är en rymlig och multifunktionell lösning som ger dig massor av utrymme för dina favoritaktiviteter inomhus. Oavsett om du behöver en mysig lunchplats i din trädgård, en ergonomisk arbetsyta eller en rymlig förvaringslösning, kan detta hus ge dig en blandning av alla dessa funktioner och mycket mer!
  • Rymlig och multifunktionell
  • 7 m² tillhörande förråd
  • Tvåglasfönster och dörrar

Specialpris: 82 773,00 kr

Vanligt pris: 89 495,00 kr
-6 722,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Det stilrena attefallshuset ELLA, gjord av naturligt barrträ av hög kvalitet, är en vacker pärla i klassisk stil som vinner många kunders hjärtan. Då den är robust och tillförlitligt byggd, kommer denna extraordinära struktur att ge dig många år av funktionalitet och komfort. En av husets främsta accenter, som ger estetiska och funktionella fördelar, är ett kompakt förråd med separat ingång. Vilken utmärkt tillskott till detta stilfulla och vackra hus!
  • Tillverkad av senvuxet barrträ
  • Förstärkt takkonstruktion
  • Tvåglas

Specialpris: 89 449,00 kr

Vanligt pris: 96 690,00 kr
-7 241,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss