Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Fritidshus 80 kvm

Miljöombyte är en stor del av hur de flesta föreställer sig sina semester – en förändring av tempo är bra för både sinnet och kroppen. Att välja den perfekta platsen för en familjevänlig semester kan dock vara kostsamt och ta tid att hitta. Därför är det en utmärkt

... Läs mer

idé att investera i ett fritidshus 80 kvm för en mer permanent lösning som kan avnjutas när du vill. Bli bekant med de olika stilarna som Pinecas proffs har skapat och välj din favorit – ditt nya hem borta från hemmet.

Läs mindre

SOMMARREA
Spara upp till 166 582,00 kr
Erbjudandet gäller till den 29 juli

avp.common.category_banner_img
Begränsa ditt val med något av följande:

Det charmiga trähuset LINDA är inte jämförbar med någon annan modell på grund av sin unika planlösning. Denna vackert designade byggnad i klassisk stil erbjuder gott om utrymme för avkoppling utomhus och en praktisk interiör. Designa rummet efter dina individuella behov och idéer och gör det till en vacker och mysig plats som är skräddarsydd precis efter dina behov.

  • 3 sovrum
  • Förstärkt, vintersäker konstruktion
  • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 852 359,00 kr

Vanligt pris: 983 776,00 kr
-131 417,00 kr

Det rymliga, moderna trähuset AGNES med 3 sovrum, designades så att du alltid sla kunna njuta av det naturliga ljuset och det omgivande landskapet. Fyra stora PVC-dörrar på baksidan av byggnaden ger direkt tillgång till en underbar 30m² altan från nästan alla rum. AGNES är ett perfekt boende för 4 personer eller fler, där alla har sitt egna utrymme. Hjärtat i byggnaden är det centralt belägna vardagsrummet som erbjuder tillräckligt med utrymme för att laga mat, koppla av, äta och umgås med dina nära och kära.

  • 3 sovrum
  • Förstärkt, vintersäker konstruktion
  • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 742 829,00 kr

Vanligt pris: 831 888,00 kr
-89 059,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss