Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Liten bastu utomhus

Föreställ dig att ha ett gömställe precis intill ditt hus som är anpassat för att uppfylla dina behov. Det är precis vad en liten utomhusbastu kan vara! Detta uppskattade tillskottet till ditt dagliga liv kan avnjutas enskilt eller i gott sällskap... Läs mer (upp till 2 personer, enligt detta specifika urval). Dessutom är det svårt att inte slappna av när du väl byter omgivning och engagerar dig i en ny aktivitet som kräver lite förberedelser för att bygga upp spänningen. Ta en titt på strukturerna på Pineca och se vilken som faller dig i smaken – välj från den klassiska och inbjudande ELDA-serien, de subtila och moderna DELLA-modellerna, eller den slående, tunnformade lilla utomhusbastun HELGA. Läs mindre
ELDA är en bastustuga som du kommer vilja använda för att varva ned, reflektera och fylla på dina batterier för en framtid som omedelbart kommer att se ljusare och mer lovande utför dig! Denna detaljerade struktur med ett vackert sadeltak är mysig och bekväm med 2 rader bänkar som du kan välja mellan. Modellen är kompakt och praktisk, vilket innebär att den kommer att komplettera din trädgård och lämna utrymme för trädgårdsarbete, skapa en loungedel och allt annat du har planerat.

Specialpris: 33 667,00 kr

Vanligt pris: 35 117,00 kr
-1 450,00 kr
ELDA är en bastustuga som du kommer vilja använda för att varva ned, reflektera och fylla på dina batterier för en framtid som omedelbart kommer att se ljusare och mer lovande ut för dig! Denna detaljerade struktur med ett vackert sadeltak är mysig och bekväm med 3 bänkrader som du kan välja mellan. Modellen är kompakt och praktisk, vilket innebär att den kommer att komplettera din trädgård och lämna utrymme för trädgårdsarbete, skapa en loungedel och allt annat som du har planerat.

Specialpris: 35 363,00 kr

Vanligt pris: 36 895,00 kr
-1 532,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
ELDA är en bastustuga som du kommer vilja använda för att varva ned, reflektera och fylla på dina batterier för en framtid som omedelbart kommer att se ljusare och mer lovande ut för dig! Denna detaljerade struktur med ett vackert sadeltak är mysig och bekväm med 3 bänkrader som du kan välja mellan. Altanen med taköverhäng kompletterar designen av ELDA genom att skapa ytterligare ett utrymme att koppla av – ett som är uppfriskande och en fantastisk övergång från en del av ditt hem till en annan.

Specialpris: 38 576,00 kr

Vanligt pris: 40 264,00 kr
-1 688,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren som nästan går från golv till tak samtidigt som du känner spänningarna lämna din kropp. Fasadeklädnaden ger ytterligare ett lager, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, plus skapar ett polerat, rent utseende. Det höga taket gör att värmen kan byggas upp, och det senvuxna barrvirket kommer att se till att värmen stannar inne.
  • Modern vertikal fasadbeklädnad
  • Mysig altan med tak
  • Större versioner på 15 m² och 25 m² tillgängliga

Specialpris: 47 585,00 kr

Vanligt pris: 70 965,00 kr
-23 380,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren, som nästan går från golv till tak, samtidigt som du känner hur spänningarna lämnar din kropp. Fasadbeklädnaden ger ytterligare ett lager, som bidrar till konstruktionens robusthet och isolering samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Det höga taket gör att värmen kan byggas upp och det senvuxna barrvirket kommer att se till att värmen stannar inne.

Specialpris: 44 540,00 kr

Vanligt pris: 64 690,00 kr
-20 150,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss