Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Gäststuga 15 kvm

Uppgradera ditt boende och utöka ditt vardagsrum genom att välja en högkvalitativ och stilfull gäststuga 15 kvm. Denna kollektion... Läs mer erbjuder öppna planlösningar, olika konstruktionsalternativ och storleksval – allt för att du enkelt ska kunna hitta modellen som verkar vara skräddarsydd för din tomt. När du väl har valt en kommer du alltid att vara redo att låta dina gäster känna sig som hemma, eftersom de kommer att kunna skapa ett eget litet utrymme i gäststugan. Läs mindre
BENINGTON är tillverkad av 34 mm tjock senvuxen gran som ger naturlig isolering året runt. Denna stuga kan vara en mysig plats för dig att spendera din tid på med att göra de saker du älskar, eller så kan den fungera som ett elegant förvaringsutrymme för dina tillhörigheter och verktyg.
 • Tillverkad av senvuxet barrträdsvirke
 • Förstärkt takkonstruktion
 • 19 - 20 mm golvbrädor ingår

Specialpris: 42 376,00 kr

Vanligt pris: 48 832,00 kr
-6 456,00 kr
Friggeboden WISSOUS är en mysig och avkopplande fristad som erbjuder en enastående balans mellan inom- och utomhusutrymme. Stora spröjsade fönster och dubbla entrédörrar säkerställer gott om naturligt ljusinsläpp, medan ett elegant taköverhäng ger en välbehövlig och skuggig plats att placera en loungestol eller ett matbord under.

 • Kompakt, mysig och ljus
 • Klassisk form & design

Specialpris: 46 596,00 kr

Vanligt pris: 53 649,00 kr
-7 053,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Vilken snygg och estetiskt tilltalande trästruktur! Om du letar efter en friggebod för det bakre hörnet av din trädgård som kan användas som ett loungeområde eller ett förråd, kan denna friggebod bli din bästa vän. Friggeboden OLYMP passar bra även på mindre tomter och ger dig en vacker avkopplingsplats i din trädgård.
 • Superb lounging plats
 • Kompakt och mysig

Specialpris: 43 079,00 kr

Vanligt pris: 49 635,00 kr
-6 556,00 kr

Har du alltid önskat dig ett personligt utrymme där du kan lämna alla bekymmer bakom dig och bara njuta av din dag? En av våra senaste friggebodsmodeller EMMY, som finns i 3 olika storlekar  (12 m², 20 m², 25 m²), kommer att göra varje ögonblick du spenderar där till en extraordinär. Oavsett om du bestämmer dig för att göra det till din vardagsrumsförlängning, ett bekvämt hemma-gym eller privat kontor, kommer denna vackra trästruktur att tjäna dig väl. För din yttersta bekvämlighet  finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 57 263,00 kr

Vanligt pris: 61 830,00 kr
-4 567,00 kr
Låt dig bli exhalterad eftersom detta nya tillskott till din trädgård helt kan förändra din livsstil och komfortnivå! Denna unika modell från vår moderna friggebodskollektion har ett asymmetriskt tak, modern beklädnad och en distinkt modern touch. Friggeboden TONIA, finns tillgängligt i 3 olika storlekar (12 m², 20 m², 25 m²)

) och ger dig välbehövligt utrymme för att ta din avkoppling till nya höjder. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 58 203,00 kr

Vanligt pris: 62 824,00 kr
-4 621,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Belöna dig själv med ett elegant personligt utrymme, som ger dig största möjliga lugn och stillsamhet för alla aktiviteter du vill avnjuta. Gör det till ditt privata arbetsutrymme, trädgårdsgym, en plats att fundera över dagen med en kopp varm dryck eller något annat som faller dig i smaken. EVELIN är en vacker trästruktur som erbjuder dig en plats där du kan fokusera, ägna tid åt dig själv och ta din dag till en ny nivå. För din yttersta bekvämlighet finns också  en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 60 448,00 kr

Vanligt pris: 65 232,00 kr
-4 784,00 kr
Denna PREMIUM friggebod kombinerar utmärkt funktionalitet och vacker modern stil, som alla mindre modeller i detta sortiment. Om du letar efter en mycket prisvärd lösning, som inte kommer att överbelasta din trädgård och ge dig extra plats för att arbeta eller utföra din hobby, kan det här vara en bra modell. För din största bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 55 743,00 kr

Vanligt pris: 60 245,00 kr
-4 502,00 kr
Den enkla, kompakta och eleganta friggeboden DREUX ger tillräckligt med utrymme för att säkert förvara all din trädgårdsutrustning, pyssla med din hobby eller skapa ett härligt solljusfyllt utrymme i trädgården där man helt enkelt kan vila, ha det mysigt och koppla av. Robusthet och enkel konstruktion gör denna friggebod i traditionell stil till en uppskattad arkitektonisk skatt, som är mycket uppskattad av många.

Specialpris: 43 079,00 kr

Vanligt pris: 49 635,00 kr
-6 556,00 kr
Vår kompakta, budgetvänliga och mycket praktiska friggebod KIM, med exklusiv design, originalform, stora fönster och entrédörrar, kan vara ett utmärkt val för dem som effektivt vill kombinera funktionalitet och stil. Friggebodens invändiga planlösning är bekvämt uppdelad i två delar med separata ingångar, så att du kan använda huvudutrymmet för avkoppling och dra nytta av ett funktionellt förråd i din närhet.
 • Ljus interiör
 • Ett tillhörande förråd
 • Perfekt för lounging och förvaring

Specialpris: 59 297,00 kr

Vanligt pris: 64 085,00 kr
-4 788,00 kr
Vår skönhet i klassisk stil – friggeboden LILLE – förtjänar verkligen din uppmärksamhet! På grund av sin kompakta form och värdefulla designfunktioner lockar denna modell vanligtvis kunder som uppskattar enkelhet och klassisk träestetik. Denna härliga friggebod kan fungera som en funktionell förvaringslösning, men också förvandlas till ditt hemmakontor eller loungeområde där ni kan koppla av.
 • Massor av naturligt ljus inuti
 • Söt, minimalistisk och mysig
 • Version med platt tak tillgängligt

Specialpris: 40 265,00 kr

Vanligt pris: 43 645,00 kr
-3 380,00 kr
RENNES är den mest prisvärda friggeboden i vårt sortiment. Du kan inte göra en bättre affär någon annanstans. Det kan fungera som ett verktygsförvaringsutrymme, litet kontor eller till och med ett lekhus för barnen. Den är tillverkad av tät och robust senvuxen gran och tack vare sina robusta 34 mm tjocka väggar kan den bekvämt användas både sommar och vinter för vilket ändamål du än väljer.
 • Tillverkad av senvuxet barrträdsvirke
 • Förstärkt takkonstruktion
 • 19 - 20 mm golvbrädor ingår

Specialpris: 36 045,00 kr

Vanligt pris: 39 085,00 kr
-3 040,00 kr