Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Trippelgarage

När en parkeringslösning för två bilar inte är tillräckligt, föreslår vi vårt trippelgarage för att tillfredsställa behovet av en riktigt rymlig

... Läs mer

förvaringslösning för dina fordon, som har plats för upp till 3 fordon! Dessa lättillgängliga och väldesignade strukturer ger ordentligt av svängrum och plats för att förvara dina tillhörigheter, likväl sinnesfriden över att veta att dina fordon och tillhörigheter hålls skyddade från hårda väderförhållanden och direkt solljus.

Läs mindre

VÅRREA
Spara upp till 11 017,00 kr
Erbjudandet gäller till den 24 april

avp.common.category_banner_img
Vårt 3-bilsgarage i trä TRIO är en bra idé för alla som letar efter ett pålitligt och robust garage för sina bilar! Om du har tre bilar, använd detta garage för att skydda dina bilar från vind och snö. Om du letar efter en tredje, låt detta garage inspirera dig! En gedigen konstruktion säkerställd av spont- och spårbrädor, en stilren, modern look och kraftiga garageportar gör TRIO till ett värdefullt köp. Det praktiska i det går inte heller att förbise – dubbla dörrar ger extra rörelseutrymme och fönstren ger naturligt ljus. Visst är det fantastiskt?
 • Förstärkt takkonstruktion
 • Kraftiga och förstärkta garageportar
 • Snygg och praktisk design

Specialpris: 113 496,00 kr

Vanligt pris: 123 270,00 kr
-9 774,00 kr
Detta singelgarage i trä med dubbel carport är det bästa av två världar, eftersom du kan välja var du vill parkera din bil och vilka utrymmen du ska använda för förvaring eller andra fordon. Nu behöver du inte välja mellan två alternativ – bara njut av lyxen att ha ett säkert utrymme för fordonsförvaring och extra platsför en verkstad! Du kan verkligen satsa stort med MULTI, oavsett om det handlar om att köpa en extra bil, inreda en gammaldags lounge i garaget eller få upp några bokhyllor för dina favoritromaner.
 • Kraftiga och förstärkta garageportar
 • Spont- och spårbrädor
 • Multifunktionell modell

Specialpris: 89 651,00 kr

Vanligt pris: 97 124,00 kr
-7 473,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
SILVIA TRIO F erbjuder tre rymliga parkeringsplatser och en design som du kommer att vara stolt över att visa upp! Den har ett kompakt utseende som accentueras av det platta taket och släta, rena linjer. Den invändiga layouten har 49 m² utrymme för att bekvämt parkera dina fordon, i vetskap om att du lämnar dem säkert och skyddade från väder och vind. Upptäck verklig bekvämlighet med SILVIA TRIO F!
 • Modernt utseende
 • Robust struktur med utvändig beklädnad
 • Rymlig och bekväm layout

Specialpris: 118 580,00 kr

Vanligt pris: 127 966,00 kr
-9 386,00 kr
SILVIA TRIO erbjuder tre rymliga parkeringsplatser och en design som du kommer att vara stolt över att visa upp! Den har ett kompakt utseende som accentueras av sadeltaket och släta, rena linjer. Den invändiga layouten har 49 m² utrymme för att bekvämt rymma dina fordon, i vetskap om att du lämnar dem säkert och skyddade från väder och vind. Upptäck verklig bekvämlighet med SILVIA TRIO – och till ett bra pris, eftersom garageportarna redan ingår i summan!
 • Modernet utseende
 • Robust struktur med utvändig beklädnad
 • Rymlig och bekväm layout

Specialpris: 129 353,00 kr

Vanligt pris: 139 748,00 kr
-10 395,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss