Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Friggebodar 15 kvm

Det finns många olika storlekar på träbyggnader tillgängliga på marknaden, men en friggebod 15 kvm är den optimala lösningen... Läs mer för dem som letar efter en kompakt men ändå funktionell byggnad för förvaring och andra ändamål. Det som skiljer dessa strukturer från andra är att de uppfyller kraven för att bygga en friggebod utan bygglov (vissa regler gäller), vilket gör dem till ett mycket eftertraktat köp för dem som inte vill kompromissa med utrymmet men ändå vill bygga utan krångel. Läs mindre
Begränsa ditt val med något av följande:
BENINGTON är tillverkad av 34 mm tjock senvuxen gran som ger naturlig isolering året runt. Denna stuga kan vara en mysig plats för dig att spendera din tid på med att göra de saker du älskar, eller så kan den fungera som ett elegant förvaringsutrymme för dina tillhörigheter och verktyg.
  • Tillverkad av senvuxet barrträdsvirke
  • Förstärkt takkonstruktion
  • 19 - 20 mm golvbrädor ingår

Specialpris: 43 647,00 kr

Vanligt pris: 48 832,00 kr
-5 185,00 kr
Friggeboden WISSOUS är en mysig och avkopplande fristad som erbjuder en enastående balans mellan inom- och utomhusutrymme. Stora spröjsade fönster och dubbla entrédörrar säkerställer gott om naturligt ljusinsläpp, medan ett elegant taköverhäng ger en välbehövlig och skuggig plats att placera en loungestol eller ett matbord under.

  • Kompakt, mysig och ljus
  • Klassisk form & design

Specialpris: 47 994,00 kr

Vanligt pris: 53 649,00 kr
-5 655,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Vår kompakta, budgetvänliga och mycket praktiska friggebod KIM, med exklusiv design, originalform, stora fönster och entrédörrar, kan vara ett utmärkt val för dem som effektivt vill kombinera funktionalitet och stil. Friggebodens invändiga planlösning är bekvämt uppdelad i två delar med separata ingångar, så att du kan använda huvudutrymmet för avkoppling och dra nytta av ett funktionellt förråd i din närhet.
  • Ljus interiör
  • Ett tillhörande förråd
  • Perfekt för lounging och förvaring

Specialpris: 61 076,00 kr

Vanligt pris: 64 085,00 kr
-3 009,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss