Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Friggebodar med pulpettak

Skapa din egna plats där du kan koppla av, arbeta eller bara förvara dina saker. Alla våra friggebodar med pulpettak kan bli en användbar

... Läs mer

del av ditt hem, som ger komfort och extra funktionalitet till ditt dagliga liv. Medan detta urval erbjuder massor av moderna strukturer, kan du också hitta några med traditionella inslag, såsom vackra spröjsade fönster eller taköverhäng. Så om du letar efter högkvalitativa material, mångsidighet och rimliga priser har du kommit till rätt ställe!

Läs mindre
Begränsa ditt val med något av följande:
Denna PREMIUM friggebod kombinerar utmärkt funktionalitet och vacker modern stil, som alla mindre modeller i detta sortiment. Om du letar efter en mycket prisvärd lösning, som inte kommer att överbelasta din trädgård och ge dig extra plats för att arbeta eller utföra din hobby, kan det här vara en bra modell. För din största bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 57 415,00 kr

Vanligt pris: 60 245,00 kr
-2 830,00 kr
MALTA är en traditionell friggebod med söta detaljer och genomtänkt design. Den här modellen är perfekt för förvaring - du kan hålla dina trädgårdsartiklar, träningsutrustning och allt annat du vill ha enkel åtkomst till i den här boden. Fasaden har dubbeldörrar med glasfönster, taköverhäng och ett harmoniskt, symmetriskt utseende. MALTA tar endast upp 9 m² utrymme och använder det för att tillgodose dina behov.
 • Kompakt och praktisk
 • Perfekt för förvaring
 • Elegant platt tak

Specialpris: 32 055,00 kr

Vanligt pris: 33 766,00 kr
-1 711,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
Belöna dig själv med ett elegant personligt utrymme, som ger dig största möjliga lugn och stillsamhet för alla aktiviteter du vill avnjuta. Gör det till ditt privata arbetsutrymme, trädgårdsgym, en plats att fundera över dagen med en kopp varm dryck eller något annat som faller dig i smaken. EVELIN är en vacker trästruktur som erbjuder dig en plats där du kan fokusera, ägna tid åt dig själv och ta din dag till en ny nivå. För din yttersta bekvämlighet finns också  en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 62 261,00 kr

Vanligt pris: 65 232,00 kr
-2 971,00 kr
En privat arbetsyta precis intill din huvudbostad kan hjälpa dig att slutföra dina uppgifter i bekvämlighet. Gå in genom dubbeldörrarna och förundras över den polerade träfinishen och dess rena linjer. Denna kompakta friggebod tar bara upp 4 m² av din trädgård, men det kommer utan tvekan att skapa en ny nivå av sofistikering. Dessutom ser de stora fönstren och det öppna utrymmet inspirerande och inbjudande ut - du kommer med all säkerhet att vilja spendera mycket tid här! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

45 131,00 kr

En privat arbetsyta precis intill din huvudbostad kan hjälpa dig att slutföra dina uppgifter i bekvämlighet. Gå in genom dubbeldörrarna och förundras över den polerade träfinishen och dess rena linjer. Denna kompakta friggebod tar bara upp 6 m² av din trädgård, men det kommer utan tvekan att skapa en ny nivå av sofistikering. Dessutom ser de stora fönstren och det öppna utrymmet inspirerande och inbjudande ut, och det minimalistiska utseendet kompletteras med ett modernt platt tak.
 • Effektiv värmeisolering
 • Kompakt, passar alla trädgårdar
 • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 92 528,00 kr

Vanligt pris: 98 536,00 kr
-6 008,00 kr
Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss
En privat arbetsyta precis intill din huvudbostad kan hjälpa dig att slutföra dina uppgifter i bekvämlighet. Gå in genom dubbeldörrarna och förundras över den polerade träfinishen och dess rena linjer. Denna kompakta trädgårdskontorskonstruktion tar bara upp 9 m² av din trädgård, men det kommer utan tvekan att skapa en ny nivå av sofistikering. Dessutom kommer du att kunna möblera den genom att placera ut ett skrivbord, några stolar, ett par bokhyllor med mera. Golv- till tak fönstren tar upp det mesta av fasaden och en stor del av den anslutande väggen. Det betyder att du kommer att kunna spendera dina raster med att titta ut och vila ögonen, vilket kommer att inspirera och ge dig energi under hela arbetsdagen!
 • Effektiv värmeisolering
 • Kompakt, passar alla trädgårdar
 • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 108 700,00 kr

Vanligt pris: 115 634,00 kr
-6 934,00 kr
Om du vill skaffa en friggebod till din trädgård, bör den här kompakta modellen vara en av de bästa alternativen att överväga. Den har elegant vertikal fasadbeklädnad, tar bara upp 4 m² utrymme och har en slät yta som accentueras av det moderna platta taket. Du kommer att upptäcka att glasdörren och fönstret bredvid den erbjuder enkel åtkomst och en fantastisk utsikt, men det finns också ett extra fönster i hörnet, som tillför ännu mer ljus under dagen. För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

45 089,00 kr

Vår skönhet i klassisk stil – friggeboden LILLE – förtjänar verkligen din uppmärksamhet! På grund av sin kompakta form och värdefulla designfunktioner lockar denna modell vanligtvis kunder som uppskattar enkelhet och klassisk träestetik. Denna härliga friggebod kan fungera som en funktionell förvaringslösning, men också förvandlas till ditt hemmakontor eller loungeområde där ni kan koppla av.
 • Massor av naturligt ljus inuti
 • Söt, minimalistisk och mysig
 • Version med sadeltak tillgängligt

Specialpris: 37 851,00 kr

Vanligt pris: 39 845,00 kr
-1 994,00 kr
Den enkla, kompakta och eleganta friggeboden DREUX ger tillräckligt med utrymme för att säkert förvara all din trädgårdsutrustning, pyssla med din hobby eller skapa ett härligt solljusfyllt utrymme i trädgården där man helt enkelt kan vila, ha det mysigt och koppla av. Robusthet och enkel konstruktion gör denna friggebod i traditionell stil till en uppskattad arkitektonisk skatt, som är mycket uppskattad av många.

Specialpris: 43 502,00 kr

Vanligt pris: 48 671,00 kr
-5 169,00 kr
Om du vill fixa en friggebod till din trädgård, bör den här kompakta modellen vara ett av de bästa alternativen att överväga. Den har elegant vertikal fasadbeklädnad, tar bara upp 6 m² utrymme och har en slät yta som accentueras av det moderna platta taket. Du kommer att upptäcka att den dubbla entrédörren och fönstret bredvid den erbjuder enkel åtkomst och en fantastisk utsikt, men det finns också ett extra fönster i hörnet, som ger ännu mer ljus på dagen. För din största bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

Specialpris: 54 684,00 kr

Vanligt pris: 57 507,00 kr
-2 823,00 kr
Om du vill skaffa en friggebod till din trädgård, bör den här kompakta modellen vara ett av de bästa alternativen att överväga. Den har elegant vertikal fasadbeklädnad, tar bara upp 9 m² utrymme och har en slät yta som accentueras av det moderna platta taket. Dessutom har mer än hälften av modellens omkrets någon form av glasfönster – antingen från golv- till tak eller något mindre. Så om du vill uppskatta glädjen av soliga dagar i din friggebod, kommer ljuset definitivt att träffa dina bokhyllor här.
 • Effektiv värmeisolering
 • Kompakt, passar alla trädgårdar
 • PVC fönster och dörrar

Specialpris: 112 382,00 kr

Vanligt pris: 119 638,00 kr
-7 256,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren, som nästan går från golv till tak, samtidigt som du känner hur spänningarna lämnar din kropp. Fasadbeklädnaden ger ytterligare ett lager, som bidrar till konstruktionens robusthet och isolering samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Det höga taket gör att värmen kan byggas upp och det senvuxna barrvirket kommer att se till att värmen stannar inne.

Specialpris: 45 876,00 kr

Vanligt pris: 64 690,00 kr
-18 814,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren, som nästan går från golv till tak, samtidigt som du känner spänningarna lämna din kropp. Fasadbeklädnaden lägger till ytterligare ett lager, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Altanen med tak skapar mer utrymme för att slappa och svalka dig efter bastun.
 • Modern vertikal fasadbeklädnad
 • Mysig altan med tak
 • Större versioner på 15 m² och 25 m² tillgängliga

Specialpris: 62 626,00 kr

Vanligt pris: 75 830,00 kr
-13 204,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren som nästan går från golv till tak samtidigt som du känner spänningarna lämna din kropp. Fasadeklädnaden ger ytterligare ett lager, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, plus skapar ett polerat, rent utseende. Det höga taket gör att värmen kan byggas upp, och det senvuxna barrvirket kommer att se till att värmen stannar inne.
 • Modern vertikal fasadbeklädnad
 • Mysig altan med tak
 • Större versioner på 15 m² och 25 m² tillgängliga

Specialpris: 49 013,00 kr

Vanligt pris: 70 965,00 kr
-21 952,00 kr
Njut av den charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och titta ut genom fönstren nästan från golv till tak samtidigt som du känner spänningen lämna din kropp. Fasadbeklädnaden lägger till ytterligare ett lager, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Det höga taket låter värmen byggas upp och du kan sätta dig på bänken och byta om innan du går in i värmen.

Specialpris: 65 482,00 kr

Vanligt pris: 75 588,00 kr
-10 106,00 kr
Njut av det charmiga bastuhuset som heter DELLA! Känn värmen i denna moderna struktur och umgås sedan med din familj och vänner på altanen med tak efteråt. Fasadbeklädnaden lägger till ytterligare ett lager till denna modell, vilket bidrar till konstruktionens robusthet och isolering, samt skapar ett polerat, stilrent utseende. Det höga taket låter värmen byggas upp och du kan sätta dig på bänken och byta om antingen innan eller efter att du njutit av värmen.
 • Modern vertikal fasadbeklädnad
 • Ett omklädningsrum bredvid bastun
 • En 5 m² altan med tak

Specialpris: 79 782,00 kr

Vanligt pris: 93 397,00 kr
-13 615,00 kr
Om du letar efter en funktionell men ändå kompakt friggebod förtjänar EVELIN ditt övervägande. Denna moderna struktur har höga fönster som släpper in mycket naturligt ljus, ett platt tak med överhäng och vertikal fasadbeklädnad som ger en fin finish till designen. Du kan exempelvis skapa en privat arbetsplats eller ett loungeområde som kan förlängas utomhus förutsatt att du väljer en altan som tillval. I vilket fall som helst kommer denna friggebod att vara din att njuta av i fulla drag! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.

42 008,00 kr

Om du letar efter en funktionell men ändå kompakt friggebod förtjänar EVELIN ditt övervägande. Denna moderna struktur har höga fönster som släpper in mycket naturligt ljus, ett platt tak med överhäng och vertikal fasadbeklädnad som ger en fin finish till designen. Du kan exempelvis skapa en privat arbetsplats eller ett loungeområde som kan förlängas utomhus förutsatt att du väljer en altan som tillval. I vilket fall som helst kommer denna friggebod att vara din att njuta av i fulla drag! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.
 • Kompakt och praktisk
 • Finns i 4 m² och 9 m²
 • Isolerad version tillgänglig

50 105,00 kr

Om du letar efter en funktionell men ändå kompakt friggebod förtjänar EVELIN ditt övervägande. Denna moderna struktur har höga fönster som släpper in mycket naturligt ljus, ett platt tak med överhäng och vertikal fasadbeklädnad som ger en fin finish till designen. Du kan exempelvis skapa en privat arbetsplats eller ett loungeområde som kan förlängas utomhus förutsatt att du väljer en altan som tillval. I vilket fall som helst kommer denna friggebod att vara din att njuta av i fulla drag! För din yttersta bekvämlighet finns också en isolerad version av denna modell.
 • Kompakt och praktisk
 • Finns i 4 m² och 6 m²
 • Isolerad version tillgänglig

58 780,00 kr

Funderar du på ett skräddarsytt attefallshus eller fritidshus?

Ge oss detaljer om ditt ärende. Vi hjälper gärna till!

Skriv meddelande till oss