Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Kundberättelse: Mysiga Blue Haven Studio Lodge i London

Att se våra produkter komma till liv och betjäna våra kunder till sin högsta potential är alltid en givande upplevelse för oss. Genom att dela dessa berättelser kommer vi förhoppningsvis att inspirera dig att satsa på dina drömmar genom att genomföra ditt eget trästugeprojekt. Våra kunder AJ &; Kris har beslutat att skapa sin privata avkopplingsoas i trädgården, som också kan fungera som en Airbnb-fastighet i London och valde Pineca som sin partner för detta projekt.

I början av 2021 beställde AJ & Kris en twin-skin version av vår trähus ISLA. De kände att deras trädgårdsutrymme hade så mycket potential att bli ett centrum för mysiga kvällar med familj och vänner och så småningom utvecklas till en lönsam affärsmöjlighet, som kan ge nya kontakter och ett stadigt flöde av extrainkomster. AJ kontaktade oss för att hjälpa dem att förverkliga detta projekt, och vi var mer än glada att hoppa på projektet.!

När vi såg hur detta projekt blev, var vi mållösa! Den eleganta stugans exteriör, i en härlig blå nyans, och den härliga täckta terrassen såg verkligen inbjudande ut. Vi bad AJ att dela sin erfarenhet med oss, och berätta om hela resan för hur Blue Haven Studio Lodge kommit till liv och berätta för oss om allt gick så smidigt som de förväntade sig, och han svarade:

"Vi älskar produkten, och den är verkligen så fin som vi föreställde oss att den skulle vara. Alla våra gäster älskar stugan och tycker att det är väldigt mysigt inuti. Vi valde Pineca eftersom installationen såg ganska enkel ut, och de hade ett stort urval av isolerade stugor som är lämpliga för användning året runt. Det fanns alltid någon tillgänglig för att svara på mina frågor innan jag köpte. Marina, vår försäljningschef och arkitekten var mycket tålmodiga när de slutförde designen för mig."


Vi var glada att höra att AJ: s förväntningar uppfylldes!

Bygga en trädgårdsstuga helt själv? Mission Possible!

AJ &; Kris ville grotta ner sig ordentligt i upplevelsen av en trädgårdsstuga och bygga den med egna händer - de visste hela tiden att hela projektet skulle bli en rolig och spännande DIY-aktivitet.

"Monteringen av väggarna och huvudbyggnaden var ganska enkel och ganska snabb. Jag tycker att det borde finnas mer hjälp till hands när det gäller stugor med dubbelväggar. Personalen var mycket hjälpsam om jag hade några frågor."


AJ har berättat att de har stött på vissa organisatoriska problem under byggprocessen – på grund av materialbristen kom grunden en månad senare än trädelarna, vilket försenade installationen av stugan. Även om det tog längre tid än väntat förstörde detta problem inte ägarnas spänning över sitt kommande projekt.

Våra monteringsfärdiga byggnader ger våra kunder möjlighet att bygga trädgårdsstugor själva. När du väljer en mer kompakt struktur ska det inte vara för mycket av en utmaning att montera den själv, men man kan alltid välja att ta professionell hjälp. Om en kund väljer att göra det som ett DIY-projekt är vi alltid redo att hjälpa till och ge tips och råd angående monteringen.

Inspirationen bakom interiören

När det gäller att dekorera trädgårdsstugans interiör och exteriör är möjligheterna extraordinära! AJ har delat med oss att han har lagt mycket hänsyn, tid och ansträngning på att utforma det inre utrymmet i Blue Haven Studio Lodge - han tillbringade månader med att utarbeta den bästa köks- och badrumslayouten, bestämma var de inre väggarna skulle placeras och försöka klämma in en bekväm säng i nischen som han byggde av extra träbitar från stugan - vilket hållbart, fantasifullt och miljövänligt sätt att använda spillbitarna! Vi är verkligen inspirerade av det engagemang och kärlek som lades ner på att arrangera och dekorera inredningen i denna stuga.

"Jag ville satsa på en fin ljus färg på utsidan, så jag valde en fin blå färg för att skapa en känsla av havet och för att kontrastera mot det gröna gräset och träden bakom. Jag behöll det blå temat på gardiner och persienner och lade till några andra primärfärger. Jag ville behålla så mycket trä som möjligt inuti eftersom det ser vackert ut och känns mysigt."

 

Den ultimata avslappningsplatsen

Från början var denna stuga tänkt att bli en härlig trädgårdsoas för familj och vänner. Ett perfekt utrymme för att slappna av och koppla bort den yttre världen, tillbringa kvällar på den härliga terrassen och njuta av livet till fullo. Ägarna kompromissade med det inre utrymmet för att ha den stora terrassen utomhus, och enligt AJ var det verkligen värt det eftersom de älskar att mysa och sitta där. Det stora täckta terrassområdet är en perfekt plats för att njuta av en lugn och avkopplande trädgårdsatmosfär och lämna alla dagens bekymmer bakom dig.

En givande affärsmöjlighet

Möjligheten att dela atmosfären som denna underbara struktur utstrålar har uppmuntrat ägarna att lägga ut boendet på Airbnb och starta en framgångsrik uthyrningsverksamhet också. En fristående studiostuga med en elegant täckt terrass är ett härligt urval för en korttidsuthyrningsverksamhet. Denna själfulla stuga, som ligger ca 30 min till fots och tåg till hjärtat av London, är mycket uppskattad av Londons stadsbesökare som väljer att bo där. De som vill uppleva den lantliga känslan, gästfriheten hos lokalbefolkningen och bo nära den bubblande staden och de största turistattraktionerna kommer att tycka att Blue Haven Studio Lodge har det perfekta läget!

Låt oss gå in på det tekniska!

AJ & Kris ville ha en robust isolerad stuga som lämpar sig för året runt boende, och de hittade ett stort urval av isolerade timmerstugor hos Pineca. Efter djupgående överväganden har de valt en twin-skin version av vår trähus ISLA, och modifierat den interna layouten samt flyttat några av fönstren för att få plats med vad de behöver i stugan.

Produkt
Trähus ISLA (44+44 mm + isolering), 6x5 m (20'x16'), 18 m² med 7 m² terrass

Modifieringar
• Stugans layoutförändring och överföring av ett litet rum till vänster sida om byggnaden.
• Flyttade positioner för fönster och partitioner.

Extrafunktioner &; Tilläggstjänster
• Betongbas
• Värmeisolering
• Green Bitumen takshingles med ett shingleunderlag

Om du funderar på en liknande lösning för din trädgård och har några frågor som du vill klargöra, tveka inte att kontakta oss för vänliga råd! Vi säljer prefabricerade byggsatser av hög kvalitet i trä och strävar efter att bli en värdefull partner som kan förverkliga dina drömbyggprojekt i trä. Så om du vill lära dig mer om byggprocessen, modellegenskaper, montering eller något annat, hör av dig - ring oss på +46812112929 eller skicka ett [email protected]

 

Berätta för oss om produkten som du letar efter

Ange några detaljer om produkten som du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma dag eller nästkommande arbetsdag).

*
*