Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

Familjen Gerlach och deras garageprojekt i Oppach, Tyskland

När det gamla metallgaraget hade tjänat sitt syfte efter 30 år, bestämde familjen Gerlach att det var dags att ta sig an ett nytt projekt. Ägarna behövde ett förvaringsutrymme för enstaka fordon eftersom de två döttrarna redan hade lämnat huset och familjen hade bara en bil till sitt förfogande.

När det gällde kraven på deras nya garagebyggnad var det ganska många. Eftersom familjen redan hade två träbyggnader i sin trädgård (ett redskapsskjul och en bastu) bestämde de sig för att satsa på ett trägarage och vårt produktsortiment var perfekt för det. 

Det 6x6 meter stora grunden som fanns kvar efter att det gamla metallgaraget togs bort gav stor frihet för valet av den nya strukturen utrymmesmässigt. Andra viktiga aspekter av det nya garaget var dess visuellt iögonfallande estetiska egenskaper, pris och möjligheten att montera produkten på egen hand. 

Enligt kunderna tog sökningen inte så lång tid eftersom de snart hamnade på Pinecas hemsida. Enkelgarage TEXAS (44 mm), 6x6 m, 36 m² motsvarade kundernas förväntningar till fullo. 

”Vår specifika begäran om en 3 m grindingång löstes snabbt till vår belåtenhet och sedan fattade vi köpbeslutet. Jag trodde att det skulle bli problem med leveransen eftersom huset ligger på en återvändsgränd och att gatan skulle vara för smal för en stor lastbil. Det visade sig dock att det inte var några problem alls på grund av leveransföretagets professionalitet.” – Frank


Frank berättade att monteringen av garaget inte heller var något problem. Monteringsinstruktionerna, videon och PDF-filerna gav klarhet och värdefulla insikter om hur man slutför denna uppgift.

”Jag kunde utföra allt arbete själv, inklusive montering av garaget, takläggning, dörr- och fönstermontage och montering av rännan. Endast elektriciteten och installationen av grinden utfördes av externa företag. Bra produkt! " - Frank 


Frank har berättat att deras familj njuter av det vackra garaget i deras trädgård som har allt de önskat sig i sitt nya projekt. Från det estetiska utseendet till den enkla monteringen och dess solida konstruktion av den färdiga strukturen, familjen Gerlach är helt nöjda med köpet. Det är vi glada över att höra!

Berätta för oss om produkten som du letar efter

Ange några detaljer om produkten som du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma dag eller nästkommande arbetsdag).

*
*