Shoppingvagn
Skicka en förfrågan

En härlig oas för familjesemester i Tyskland | Pineca.se

Du kan verkligen känna när människor lägger ner sin själ i något – detta speciella projekt med vårt trähus AGATA var inget undantag.

Vår kund Janine och hennes familj med 3 barn, inklusive hunden Rosie och katten Tiger, letade efter ett mysigt sommarhus som hade ett rymligt kök och som var tillräckligt rymligt för att kunna njuta av återkommande sociala kvällar. Vårt lilla trähus AGATA, med ett funktionellt loft, verkade vara modellen de letat efter.

Efter att ha utvärderat flera leverantörsalternativ online bestämde sig familjen för att välja Pineca för att genomföra sitt drömsommarhusprojekt.

"Pineca har blivit vårt bästa val, eftersom de erbjöd hög kvalitet till ett fantastiskt pris och vi gillade designen på de erbjudna husen. När vi väl kontaktade företaget kom vi snabbt överens. Vi är nöjda med vårt val och skulle utan att tveka välja Pinecas produkter igen.” – Janine


En stor känsla för detaljer

Varje detalj räknas när du vill uppnå enastående komfort och skapa ett välkomnande utrymme. Huvudsyftet var att säkerställa största möjliga hemtrevnad och vi känner att vi lyckades med detta.

Man kan inte låta bli att lägga märke till den fantastiska poolen framför trähuset - de båda utgör ett utomordentligt utrymme för att slappa och tillbringa glada stunder på sommaren. En roterande öppen spis är en annan funktion som – bokstavligen – kan få uppmärksammande blickar eftersom den tillför trivsamhet och stil till inredningen. Det verkar som att varje hörn av huset hanteras med största möjliga precision och känsla för detaljer.

”Vi satte stort värde på trivsamhet därför installerade vi, utöver andra funktioner, även en roterande eldstad. Dessutom har vi ordnat ett solcellssystem på taket för att värma upp vår pool i rostfritt stål.” – Janine


Dina individuella behov - vår högsta prioritet

För att anpassa byggnaden till kundens specifika behov ombads vi att göra några ändringar i den ursprungliga modellen. Och vi levererade utan att tveka en sekund!

Sovrummet förvandlades till en gemensam sittgrupp – för att få det att fungera behövde väggen tas bort. Janine har berättat att detta gick väldigt smidigt med Pinecas designteam.

En annan uppgradering var takbeläggningen i metall som tillför retrovibbar till den övergripande konstruktionen. Så det skräddarsydda projektet, som involverade samarbete mellan våra arkitekter och kunden, visade sig bli helt fantastiskt!

DIY montering? Absolut!

När det kommer till genomförandet av våra projekt är vi alltid nyfikna på konstruktionsdelen också. Vi var glada över att höra att produktmonteringen genomfördes framgångsrikt av kunderna själva, med hjälp av deras vänner och familj. Kundernas vän, en professionell snickare, var villig att vara med under hela byggprocessen och hjälpa till med större delen av monteringen. Endast bottenplattan installerades av ett specialistföretag.

"Hela processen skulle ha tagit mycket längre tid utan hjälp av vår vän. Vi är glada att han kunde hjälpa oss rejält. Vi fick även taket installerat av en annan vän till oss.” – Janine.


Berättelserna om hur våra produkter kommer till liv och blir levande utrymmen av trivsel, glädje och komfort ger oss onekligen motivation att gå framåt och fortsätta att betjäna våra kunder till fullo. Vi hoppas att du hittat inspiration i den här kundberättelsen och beslutar dig för att äntligen förverkliga din dröm också!

 

Berätta för oss om produkten som du letar efter

Ange några detaljer om produkten som du letar efter (användningsändamål, område, dimensioner, design, etc.). Vi återkommer till dig så snart som möjligt (vanligtvis samma dag eller nästkommande arbetsdag).

*
*